Eenpansgerechten, wij zijn er dol op. Weinig afwas, relatief makkelijk te maken en terwijl het in de oven staat, kun je mooi even iets anders doen. Ook onze hoofdredacteur Karin Swerink is fan. Zij bedacht een heerlijke variant uit de oven: bomvol groente én met (heel veel) kaas.
In onze videoreeks Koken, Klussen (en Knoeien) met Karin deelt hoofdredacteur Karin Swerink haar lekkerste recepten én leukste DIY-woonideeën. Dit keer: geroosterde groenten met camembert uit de oven.
Dit heb je nodig
- 1 flespompoen
- 2 rode uien
- 4 aardappels
- 2 teentjes knoflook
- 1 paprika
- Handje walnoten
- Verse bieslook
- Takjes rozemarijn
- 1 camembert
- Olijfolie
- Zout, peper, paprikapoeder en een scheutje honing
@linda In Koken, Klussen (en Knoeien) met Karin maakt hoofdredacteur @Karin Swerink deze week hét ultieme comfortfood: geroosterde groenten met camembert uit de oven. Bomvol smaak, groenten én veel kaas. Het hele recept vind je via de link in bio. Smakelijk! #foodtok #makkelijkerecepten #karinswerink #linda ♬ origineel geluid – LINDA.

















