Marie-Claire: 'M'n ex heeft m'n vanMoof ooit opgevoerd zodat we asap konden krikken, z贸 cute'

Achtergrond

Marie-Claire: 'M'n ex heeft m'n vanMoof ooit opgevoerd zodat we asap konden krikken, z贸 cute'

Meer Ams dan deze column van de enige echte Marie-Claire ga je het niet krijgen. Of ze nu gaat daten met de meiden, Esma鈥檚 op het terras doet of stiekem haar ex weer opzoekt op haar vanMoof: hier lees je alle thee.

Op een vrijdagmiddag loop ik de deur uit bij stage. Ik sta lett in de startblokken om starnakel het weekend af te trappen, samen met Juul en Soof. We gaan naar een nieuwe tent in Noord vnv. Op mijn vanMoof race ik naar huis. M鈥檔 ex heeft 鈥榤 ooit opgevoerd zodat we asap naar huis konden om te krikken, z贸 cute en nog steeds baat bij! Och, de terrassen in de stad beginnen al vol te stromen met mede MC鈥檛jes, can鈥檛 wait om straks in hun docs te staan!

Elke cel in mijn lichaam snakt naar nawi en esma鈥檚. M鈥檔 Saints lesje van morgen zal daardoor wss 3 x zwaarder worden maar I鈥檒l take the risk. Ik had me nog zo voorgenomen om niet te drinken vandaag, omdat ik morgenmiddag een familieverjaardag heb van mijn nichtje dat DRIE wordt, maar deze week was z贸 skirr. I deserve a fucking break! Ik neem de schreeuwende kinderen maar voor lief op die Bday, miss neem ik m鈥檔 festi oordoppen wel mee.

M鈥橬 SAINTS LESJE VAN MORGEN ZAL DAARDOOR WSS 3 X ZWAARDER WORDEN MAAR I鈥橪L TAKE THE RISK

Op een steenworp afstand van m鈥檔 huis sta ik een paar minuten stil bij een open brug. Ik maak gebruik van dit moment door met wat omstanders te flirten. Sjans op de fiets is toch veel minder awks want die mensen zie je nooit meer, boeie! En mijn flirt move werkt 谩ltijd (delulu), sla deze op: wachten tot je oogcontact hebt, wegkijken, terug gaan naar oogcontact, lachen en dan weer wegkijken.

Anyways. Ik kom thuis aan, gooi m鈥檔 afgetrapte NB鈥檚 in de hoek van m鈥檔 woka en ren naar m鈥檔 kamer om me op te maken. Waarom heb ik ook 谩ltijd haast? Ik moet echt ff een cursus timemanagement volgen.

Ik smeer wat Charlotte Tilbury producten op m鈥檔 hoofd, maak het af met wat setting spray en ben ready to go. Ho. Ook prop ik nog wat mawa鈥檚 met chemische kaassmaak in m鈥檔 mik. 鈥楽chat, hoezo ga jij nu snacken, je gaat toch uit eten zo?鈥, vraagt mijn hg Saar terecht. Ze weet niet dat het een shared dining tent is. Ik antwoord dat ik zulke concepten nooit vertrouw: 鈥楬et vult vaak niet, schat! Ik ga regelmatig met een lege maag naar huis!鈥, voeg ik eraan toe. Ze snapt me. Daarom hou ik van haar.

IK MOET ECHT FF EEN CURSUS TIMEMANAGEMENT VOLGEN

Uiteraard pak ik de Uber naar Noord, met papa鈥檚 CC. Het is z贸 niet verantwoord om onder invloed vanuit Noord nog naar huis te racen op mijn crackelicious vanMoofje. Sinds die lui failliet zijn flipt dat ding af en toe de pan uit en zit ik met de gebakken peertjes. Niet zo HDP dus鈥

Onderweg haal ik m鈥檔 girls op. Juul woont in de rivierenbuurt en Soof in bolo, die arme meid鈥. Ik was trouwens even vergeten hoe ver Noord eigenlijk is, het lijkt soms lett een ander continent, omg! Als we compleet zijn en alle riemen vast zitten, vragen we de chauffeur om wat verzoeknummertjes. Juul vraagt als eerste Unwritten aan. Ondertussen constateren we dat we alle drie eenzelfde soort outfit aan hebben: een jurkje met cowboylaarzen eronder鈥 Classic.

Soof wil vervolgens pers茅 Engelbewaarder horen. Haar vader is een bekende volkszanger dus dat genre krijgen we er niet uit, vr茅selijk!! Als kers op de taart vraag ik Downstream aan van Mak猫z, dat is zo鈥檔 heerlijk upcoming DJ duo uit Ams. Een van die gasten is een oude scharrel van me dus ik support ze altijd in volle glorie, letterlijk en figuurlijk鈥 Na een tijdje komen we aan, hoppen we de auto uit en gaan we een heerlijke avond tegemoet. De chauffeur krijgt 5 sterren.

Liefs,
MC <3

AFKO’S

Esca = escalatie
Lett = letterlijk
Vnv = vanavond
ONS = One Night Stand
MC鈥檛jes = Marie Claire鈥檛jes
Nawi = Natuurwijn
Esma鈥檚 = Espresso Martini鈥檚
Saints = Saints & Stars, sportschool in Amsterdam
Bday = Birthday
Miss = Misschien
Festi = Festival
Awks = Awkward
Delulu = Delusional
NB鈥檚 = New Balances
Woka = Woonkamer
Mawa鈥檚 = Maiswafels
CC = Credit Card
Crackelicious = Gwn een skirre fiets die het half doet
HDP = Heerlie de Peerlie
Smeerlie = Smerig lekker
Gwn = Gewoon
Bolo = Bos en lommer

Dit is een artikel exclusief voor LINDA.meiden-members. Je leest 鈥榤 nu nog gratis, daarna v.a. 鈧2,95 per maand.

TRENDING

Gerelateerd

LINDA.PREMIUM

Verlaten vrouw

Verlaten op vakantie: 鈥楬ad ik het goed begrepen? Werd ik nu afgedankt en met mijn kinderen op straat gezet?鈥

Persoonlijk Verhaal

鈥業neens werd duidelijk wat ik voor mezelf deed en wat ik aangreep om indruk te maken op de buitenwereld鈥

鈥業k vond de bevallingmensonterend鈥

GOOISCHE MOEDER LESLIE KEIJZER

Interview

Gooische moeder Leslie Keijzer: 鈥楢lle pijn uit mijn jeugd kwam boven toen ik zelf kinderen kreeg鈥

鈥業k wil nooit meerzo veel hartenpijn鈥

FRED & WELMOED

Interview

Fred van Leer & Welmoed Sijtsma: 鈥榃e hebben echt meer zachtheid nodig, iedereen is zo hard voor elkaar鈥

鈥楢l het lelijks wordt handig weggeshopt鈥

Editorial

Linda de Mol: 鈥楰rijsend van de pijn probeerde ik het kreng onder mijn kaftan vandaan te krijgen鈥

favorites

Zijn we dol op

FAVORITES

NET BINNEN