Iris Enthoven & Mula B in nieuwe LINDA.meiden: ‘Hoelang ik al met mijn vriendin ben? Geen idee'

CELEBS

Iris Enthoven & Mula B in nieuwe LINDA.meiden: ‘Hoelang ik al met mijn vriendin ben? Geen idee'

Hij won een Edison met zijn muziek en haar ken je van de podcasts Held in Eigen Verhaal en Vrouwmibo, Expeditie Robinson en Kamp van Koningsbrugge. Mula B en Iris Enthoven hangen de vuile was buiten.

Hicham (dit is zijn echte naam, Mula B is afgeleid van zijn tweede naam, Mulasi): “We kennen elkaar nog niet, maar ik heb je gezien in Expeditie Robinson.”
Iris: “Ik ken jouw muziek, da’s helemaal mijn stijl. Zou jij niet willen meedoen aan Expeditie?”
Hicham: “Ik weet niet, misschien ooit. Heel knullig, maar weet je waar ik aan zou willen meedoen? Ik Hou van Holland, dat vind ik een vet programma. Ik hou enorm van spelletjes. Het liefst speel ik Parchi, een spel dat lijkt op mens-erger-je-niet.”
Iris: “Bordspellen doen me denken aan vroeger – met de familie hadden we elk weekend een spelletjesavond. En op vakantie neem ik altijd een pakje kaarten mee.”
Hicham: “Als ik op vakantie ga, denk ik: zal ik extra kleding meenemen of een extra bordspel? Wat ga jij deze zomer doen?”
Iris: “Mijn zomer zit vol met werken, werktripjes, twee huwelijken. Druk, maar leuk druk. Ik hoop ook veel op het water te zijn. Op mijn ideale zomerdag ga ik kitesurfen. Het moment dat ik op het water sta, met de wind en zon op mijn gezicht, dat is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid. Zonder telefoon, geen prikkels. Helemaal zen en daarna helemaal kapot met zout in m’n haar op het strand borrelen met vrienden en familie. Lekker rozig worden.”
Hicham: “Ik geniet enorm van een dagje Scheveningen. Die vibe, lekker tussen de Hagenezen, een visje eten, op het strand een beetje bakken, het water in. Ja, dat is een perfect zomerdagje. Deze zomer ga ik op tour, dat wordt feesten, alleen maar eigenlijk.”
Iris: “Drink je dan ook?”
Hicham: “Ja, ik moet het leuk blijven vinden. Als ik het als werk ga zien, wordt het saai. Wodka-Redbull drink ik graag, wel zero.”
Iris: “Ik ben ook van het feesten: festivals, feestjes. Ik zitnu al helemaal in de voorpret van Lowlands. Het voelt ook een klein beetje als mijn last summer voor het grotemensen­leven, ik wil alles eruit halen wat erin zit. Ik zit in een spagaat tussen het studentenleven met alleen maar feesten en een baan met verantwoordelijkheid. Misschien wil ik in de ­toekomst wel een kindje. Nu is alles nog een soort lang leve de lol. Dat vind ik heel lekker, maar ik heb het idee dat ik die overstap aan het maken ben. Hoewel ik denk dat ik altijd wel van een feestje blijf houden. Misschien dat ik in de winter roep: ‘Ik ga nog één après-ski helemaal naar de getver.’ Het klinkt cliché, maar ik hou sowieso wel van leven alsof het je laatste dag is.”

TRENDING

Gerelateerd

LINDA.PREMIUM

Verlaten vrouw

Verlaten op vakantie: ‘Had ik het goed begrepen? Werd ik nu afgedankt en met mijn kinderen op straat gezet?’

‘Ik vond de bevallingmensonterend’

GOOISCHE MOEDER LESLIE KEIJZER

Interview

Gooische moeder Leslie Keijzer: ‘Alle pijn uit mijn jeugd kwam boven toen ik zelf kinderen kreeg’

‘Ik wil nooit meerzo veel hartenpijn’

FRED & WELMOED

Interview

Fred van Leer & Welmoed Sijtsma: ‘We hebben echt meer zachtheid nodig, iedereen is zo hard voor elkaar’

‘Al het lelijks wordt handig weggeshopt’

Editorial

Linda de Mol: ‘Krijsend van de pijn probeerde ik het kreng onder mijn kaftan vandaan te krijgen’

NET BINNEN

SAMEN MET output-onlinepngtools (8)