Tv, series en film

Kijkenenzo

Tv, series en film

Op de bank of naar de bios. Allebei fijn. Deze maand voor jou geselecteerd.

Mooi makkelijk

Een technologiegigant heeft ontdekt dat je ook baby’s kunt laten groeien in pods, een soort externe baarmoeders. Praktisch wel, vinden Rachel en Alvy. Maar is het ook een uitkomst? The Pod Generation, vanaf 25 januari in de bioscoop.


Wat eng

 

Sofia Vergara (Modern Family) kruipt in de huid van de Colombiaanse drugskoningin Griselda Blanco, alias de Zwarte Weduwe – toegewijd als moeder, nietsontziend als hoofd van het kartel. Griselda, vanaf 25 januari op Netflix.


Afvalrace

Van de makers van Project Rembrandt: een talentenjacht waarbij tien dansers elke week een dansstijl onder de knie moeten krijgen. Van latin tot hiphop en van african tot ballet, alles komt voorbij. Project dans, vanaf 1 februari om 20.30 uur op npo 1.kloof

Auschwitz-commandant Rudolf Höss woont met zijn gezin pal naast het vernietigingskamp. Toch weet zijn vrouw er een paradijs voor hun kinderen te creëren. The Zone of Interest, vanaf 1 februari in de bioscoop.


mijn Muze

Steven worstelt met het componeren van een nieuwe opera. Op advies van zijn vrouw, die ook ooit zijn therapeute was, gaat  hij op zoek naar inspiratie. Dat levert meer op dan hij kan bedenken. She came To Me, 18 januari in de bioscoop.


Groepsdruk

Drie Britse tienermeiden gaan op zonvakantie naar Griekenland en doen alles wat je je daarbij voor kunt stellen. Het ultieme doel: hun maagdelijkheid verliezen. How To Have Sex, vanaf 15 februari in de bioscoop.


bedrog

Whitney en Asher zetten zich in voor een kleine gemeenschap, maar zijn hun intenties wel zo zuiver? Als ze gefilmd worden voor een realityprogramma, vormen zich de eerste barstjes. The Curse, begin januari op skyshowtime.


omslag

Terwijl de Tweede Wereldoorlog in volle gang is, vindt in Parijs een moderevolutie plaats, waarin rivalen Coco Chanel en Christian Dior de hoofdrol spelen. Sterrencast met Juliette Binoche, Emily Mortimer en John Malkovich. The New Look, vanaf 14 februari bij Apple TV+.


een huis vol

Een baby zet je leven op zijn kop, maar wat als je er drie tegelijk krijgt? Vier gezinnen geven een inkijkje. Meer dan verwacht, vanaf 15 januari om 19.00 uur, NPO 1.