ETEN

De favorieten van Naiza: 'Deze luchtige, softe cake met partyspikkels: love'

“Mijn lievelings is eksi koekoe, Surinaamse eierkoek. Terwijl ik misselijk word van gekookt ei. Maar deze luchtige, softe cake met partyspikkels: love.”

INGREDIËNTEN
– 8 stuks eieren
– 8 eetlepels bloem
– 8 eetlepels witte suiker
– 8 eetlepels gesmolten boter
– 1 theelepel vanille essence
– 1 eetlepel musket muisjes

HOE MAAK JE HET?
1 Kluts de eieren, voeg de suiker toe en klop deze tot een dikke massa.
2 Zeef de bloem.
3 Voeg beetje bij beetje en al roerend de blom toe aan de dikke massa.
4 De gesmolten boter en vanille essence kunnen nu erbij. Langzaam en luchtig omscheppen om zoveel moeglijk lucht in het deeg te krijgen. Niet te hard mixen!
5 Doe het deeg in een beboterde bakblik.
6 Bakken gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180C. Wanneer de cake klaar is, meteen bestrooien met de musket muisjes.

Thumbnail voor Pien laat haar eten zien: 'Ik kan niet koken' vind ik geen excuus'Pien laat haar eten zien: 'Ik kan niet koken' vind ik geen excuus'Lees ook

MEER MEIDEN

DEALS

LIFESTYLE

Promotional Border
Funny columns, persoonlijke verhalen en lekkere deals in je inbox.

Funny columns, persoonlijke verhalen en lekkere deals in je inbox.

Meld aan

EXCLUSIEF VOOR MEMBERS