
Deze cake moet je gewoon maken in de herfst: pumpkin spice cake. (Bak hem dan wel in een goed PFAS-vrij cakeblik.)
Ingrediënten
3 eieren
400 gr pompoenpuree
1 tl vanille extract
4 el maple
130 gr havermeel
70 gr amandelmeel
3 tl speculaaskruiden
1 tl baking soda + 2 tl appelazijn
90 gr pecannoten
Bereiding
Klop de eieren los. Voeg de pompoenpuree, maple syrup en vanille aroma toe.
Vervolgens meng je alles goed.
Schep dan het meel, speculaaskruiden, bakpoeder en baking soda met appelazijn er doorheen.
Voeg als laatste 3/4 van de pecannoten toe en een snuf zout.
Vet de bakvorm in of bekleed met bakpapier. Verdeel het beslag eroverheen en top af met pecannoten.
Bak voor 40-45 minuten op 165 graden in de oven.
PROBEER NU
ÉÉN MAAND GRATIS
daarna slechts €2,95 per maand- Exclusieve rubrieken zoals Sekspraat en columns van Marie-Claire en Sophie Milzink
- De chillste deals: win o.a. concertkaarten voor Roxy Dekker of treintickets naar Parijs
- Het hele magazine digitaal lezen in de app
- Eenvoudig maandelijks opzegbaar