Achtergrond

Maken: dit is het lekkerste pumpkin spice cake-recept van Sanne van Lierop

Deze cake moet je gewoon maken in de herfst: pumpkin spice cake. (Bak hem dan wel in een goed PFAS-vrij cakeblik.)

Ingrediënten
3 eieren
400 gr pompoenpuree
1 tl vanille extract
4 el maple
130 gr havermeel
70 gr amandelmeel
3 tl speculaaskruiden
1 tl baking soda + 2 tl appelazijn
90 gr pecannoten

Bereiding
Klop de eieren los. Voeg de pompoenpuree, maple syrup en vanille aroma toe.
Vervolgens meng je alles goed.
Schep dan het meel, speculaaskruiden, bakpoeder en baking soda met appelazijn er doorheen.
Voeg als laatste 3/4 van de pecannoten toe en een snuf zout.
Vet de bakvorm in of bekleed met bakpapier. Verdeel het beslag eroverheen en top af met pecannoten.
Bak voor 40-45 minuten op 165 graden in de oven.

MEER MEIDEN

DEALS

LIFESTYLE

Promotional Border
Funny columns, persoonlijke verhalen en lekkere deals in je inbox.

Funny columns, persoonlijke verhalen en lekkere deals in je inbox.

Meld aan

EXCLUSIEF VOOR MEMBERS