Makkelijk, snel, en niet onbelangrijk: hartstikke gezond. Ideaal voor de zondag, dus. Oh, en deze salade is nog lekker ook.
Deel het recept van jouw favoriete salade of soep in de comments en maak kans op een Bosch kookworkshop voor twee. Wil je meer weten over de VitaFresh koelkast van Bosch? Klik hier voor meer informatie.
Ingrediënten (o.b.v. 2 personen)
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels balsamico azijn
250 gram kleine tomaten
150 gram haricots verts, schoongemaakt
200 gram rucola
1 grote stevige maar wel rijpe avocado
zout en peper
Benodigdheden
2 grote borden
anti-aanbakpan
kookpan klein
snijplank
mes
tang
Recept
Verwarm in een bakpan 1 eetlepel olijfolie. Bak hierin de tomaatjes 5 minuten. Blus af met de balsamico azijn.
Kook ondertussen 4 minuten de haricot verts. Spoel af met koud water.
Verdeel de rucola over de borden. Hierop de bonen, tomaten, balsamico uit de pan en olijfolie.
Ontpit de avocado en haal de schil eraf.
Snijd in gelijke dunne plakjes zonder uit elkaar te halen en vorm tot een roos. Leg deze in het midden van het bord.
Bestrooi met zout en peper.
En delen maar. Zie pijltjesbutton linksonderin.