Sprayen maar: speciaal voor jou een flinke korting op parfum

Cadeautje op dinsdag

Sprayen maar: speciaal voor jou een flinke korting op parfum

In de rubriek ‘Cadeautje op Dinsdag’ vind je wekelijks een fijne actie, enkel en alleen voor jou als abonnee. Denk aan een lekkere kortingscode, een winactie of gratis product. Alles om jouw week nét even wat vrolijker te maken.

Deze week iets heel lekkers, namelijk mega korting op je eerste maand Parfumado.

Speciaal voor jou als LINDA.-abonnee heeft het merk een leuke actie: jij krijgt nu namelijk 60 procent korting op de eerste maand Parfumado. Oftewel: je betaalt 8,61 euro in plaats van de reguliere prijs van 15,95 euro.

Je kent het merk misschien wel van hun abonnementen vól lekkere parfum. Ze hebben ruim 550 soorten parfum, zoals Jimmy Choo, Versace en Jean Paul Gaultier. Maar denk ook aan niche-merken zoals Mancera en ROOS & ROOS.

Hoe het werkt: je doet de quiz en ziet op basis daarvan welke geuren goed bij je zouden passen. Elke maand kies je zelf uit welke geur je wil ontvangen en dan valt de flacon van acht milliliter – die je overal mee kunt nemen – al snel op de mat. Daarmee ben je zoet voor 30 dagen en vier sprays per dag.

Wees er snel bij, want de korting is geldig tot 2 juli. Meteen bestellen? Gebruik de code PARFUMADOXLINDA60 bij het afrekenen en geniet snel van je gloednieuwe parfum. Het abonnement loopt automatisch door maar is altijd maandelijks opzegbaar.