Smeren maar: win 1 van de 200 sets van dit heerlijke cosmeticamerk

Cadeau op dinsdag

Smeren maar: win 1 van de 200 sets van dit heerlijke cosmeticamerk

In de rubriek ‘Cadeautje op Dinsdag’ vind je wekelijks een fijne actie, enkel en alleen voor jou als abonnee. Denk aan een lekkere kortingscode, een winactie of gratis product. Alles om jouw week nét even wat vrolijker te maken.

Als iets een hype is, vis je vaak achter het net – behalve bij ons. Want deze dinsdag kun je de nógal gewilde 3D Hydra Lipgloss van Kiko, samen met de Hydra Pro Glow en Long Lasting Stick, gewoon bij ons winnen. Dát is pas een hype.

De 3D Hydra Lipgloss heeft een fluwelige textuur die samensmelt met de lippen en maakt ze glad, glanzend én gehydrateerd. De Hydra Pro Glow crème doet dankzij specifieke bestanddelen als gerstzaadextract en hyaluronzuur hetzelfde met je huid, én bevat ook nog een zonnefilter. Ideaal. De oogschaduw met crème-textuur uit de Longlasting Stick doet tot slot wat zijn naam je belooft: lang blijven zitten.

Kans maken op 1 van de 200 exclusieve sets van Kiko Milano t.w.v 41,97 euro? Vul dan snel dit formulier in. De winnaars worden na 30 juli bekendgemaakt.