Dít restaurant wil je kennen om hun heerlijke rosé (cocktails)

Achtergrond

Dít restaurant wil je kennen om hun heerlijke rosé (cocktails)

In de rubriek ‘Cadeautje op Dinsdag’ vind je wekelijks een fijne actie, enkel en alleen voor jou als abonnee. Denk aan een lekkere kortingscode, een winactie of gratis product. Alles om jouw week nét even wat vrolijker te maken.

Met deze week iets verfrissends, namelijk een gratis glas rosé (cocktail) plus 20 procent korting op je rekening bij het piekfijne restaurant Jansz.

Jansz. is onderdeel van het Pulitzer Amsterdam en je kunt hier de hele dag genieten van een speciaal samengesteld menu van roséwijnen en al fresco-gerechten van het seizoen. Wat dacht je bijvoorbeeld van toast met noordzeekrab? Of Hollandse oesters? Om af te sluiten met de pavlova met aardbei en passievrucht? Het water loopt je in de mond bij het zien van de menukaart.

Niet onbelangrijk: je zit er heerlijk. Zowel in het restaurant als in de binnentuin (Rosé Garden) – en bent er voor zowel de lunch als diner welkom. Heel fijn dus dat het restaurant een fijn cadeautje in petto heeft voor jou.

Bij het reserveren via onderstaande link krijg je tot 9 juli een gratis glas rosé (cocktail) én maar liefst 20 procent korting op de gehele rekening in de Rosé Garden van het piekfijne restaurant Jansz. Een flink bedrag dus, vooral als je lekker lang tafelt. Daar word je blij van.

Let op: vergeet niet te reserveren, alleen via deze link. Meteen doen? Klik dan hier.