Editie 192, juli 2020: Back to basics

LINDA. (12 x per jaar + vakantieboek)

Prijs: €6,95

BACK TO BASICS

In dit nummer o.a.: voor hun vak moet bijna al het andere wijken. Maar mogen schrijfster Saskia Noort en schaatser Kjeld Nuis ook een beetje liefde, A.U.B? Vogels kiek’n met Merel Westrik, Ruben Terlou of Ellen ten Damme en Leuke man en singer-songwriter Rob Dekay die natuurlijk baalt dat zijn clubtour is afgelast. Maar dat hij onlangs geen afscheid kon nemen van een goede vriend is pas echt erg. Maar ook: het haar van actrice Gaite Jansen wat ‘zeemeerminnenblauw’ is geverfd voor een film die voorlopig is uitgesteld en journalist Corine Koole over de hunkering naar seks en lichamelijk contact in tijden van drooglegging. Vier vrouwen wier kinderen vermist raakten tijdens een reis naar het buitenland vertellen wat die onzekerheid met ze doet.

Momenteel is het niet mogelijk om een losse editie te bestellen. Wij hopen dit spoedig op te lossen. De nieuwe editie is natuurlijk wel te koop in de winkel. Excuses voor het ongemak.

ABONNEER

Over LINDA.

LINDA. is de grootste vrouwenglossy van Nederland, van Linda de Mol. LINDA. is altijd spraakmakend en vernieuwend, met elke editie indrukwekkende interviews met bekende en onbekende mensen, eigenzinnige verhalen, herkenbare columns en het laatste nieuws op het gebied van mode en beauty.